Ce mai face Elton Jose, fotbalistul pentru care MM Stoica a insistat să fie adus la FCSB: „Vorbesc cu el, e în Brazilia”

Elton Jose FCSB MM Stoica Fotbal extern Elton Jose
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Decembrie 2021, 11:54
Data actualizarii: Luni 27 Decembrie 2021, 11:57

MM Stoica a dezvăluit că încă mai ține cu Elton Jose, fotbalistul pe care l-a adus în 2007 la Steaua (acum FCSB).

Fotbalistul rămas fără club din iulie 2021 s-a întors acasă în Brazilia, potrivit spuselor managerului general de la FCSB.

„Sânmărtean s-a dus în Arabia Saudită. Sânmărtean şi Budescu n-au rupt gura târgului acolo, iar Elton, de care m-am săturat la câte ironii am primit, s-a dus la o echipă de mână a doua, a câştigat campionatul singur cu Al Fateh, a spulberat tot ce a fost acolo, sărise de 2 milioane de euro salariu net. 

Cam ăsta a fost Elton, de care lumea râdea. Da, vorbesc cu el. E în Brazilia acum, are 35 de ani, nu cred că va mai juca”, a spus Mihai Stoica, la TV Telekom Sport.

Elton a semnat cu FCSB în 2007. A jucat doar opt meciuri pentru trupa lui Becali, dintre care doar patru le-a început ca titular, reușind să marcheze un singur gol.

Gigi Becali și MM Stoica, în conflict după transferul lui Elton

„Dacă îmi tăiai mâna și tot n-aș fi spus de MM că nu e corect. Băgam tot în foc pentru el, dar acum, când mă uit pe acte, văd că n-a fost corect. 

Să stau acum să-i fac belele lui MM? Nu, mă trag pe mine la răspundere, că eu am fost un prost. L-am lăsat să semneze pe sute de mii fără să-l verific, să-mi fie învățătură de minte", spunea atunci Gigi Becali.

Elton s-a despărțit de FCSB după doar șase luni de zile.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!