Sergio Ramos Luis de la Fuente Spania Fotbal extern

Ce a spus selecționerul Spaniei după ce Sergio Ramos a dezvăluit că l-a „forțat” să se retragă de la națională 

Sergio Ramos (36 ani) își anunța retragerea din naționala Spaniei în urmă cu aproape o lună. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 17 Martie 2023, 16:50
Data actualizarii: Vineri 17 Martie 2023, 16:53

Fundașul spaniol șoca lumea fotbalului cu anunțul pe care l-a publicat pe 23 februarie, acela că se va retrage de la națională. Absent de la Mondial după ce nu a intrat în calculele lui Luis Enrique din cauza accidentării pe care a suferit-o în sezonul trecut, Ramos a dezvăluit că noul selecționer i-a spus clar că nu îl va chema la națională, indiferent de forma sa.

Luis de la Fuente a vorbit despre Sergio Ramos 

Sergio Ramos a dezvăluit discuția avută cu noul selecționer, punctând că i-ar fi plăcut să se retragă în propriii termeni. Luis de la Fuente a publicat lista jucătorilor convocați pentru primele meciuri ale Spaniei din preliminariile EURO 2024 și a susținut și o conferință de presă.

Selecționerul 'La Roja' a vorbit despre Sergio Ramos, expunându-și punctul de vedere. 

„Nu voi vorbi despre persoane care nu sunt pe listă, însă voi lămuri subiectul Sergio Ramos. De aici îi transmit toată admirația mea. A fost o conversație privată, iar eu am obiceiul bun de a nu le face publice. Există un nou selecționer, cu un proiect nou și pariez pe anumiți jucători. Nu pot spune nimic mai mult.

Nu a fost un apel cu Sergio Ramos, a fost un apel video. I-am expus punctele mele de vedere, el le-a spus pe ale lui. În ceea ce privește scrisoarea, ați citit-o cu toții. Conversația e privată”, a declarat Luis de la Fuente la conferința de presă conform Mundo Deportivo

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!