Fotbal extern

Castel, majordomn, cal si un mustang! Quaresma a semnat cu echipa care l-a 'decapitat' pe Becali! Prezentare incredibila

La 36 de ani, Quaresma e gata pentru o noua provocare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Septembrie 2020, 17:45
Data actualizarii: Marti 08 Septembrie 2020, 17:51

Vitoria Guimaraes a reusit sa obtina semnatura campionului european.

Dupa o aventura de cinci ani in Turcia, unde a evoluat pentru Besiktas si Kasimpasa, Quaresma a hotarat sa se intoarca acasa. Lusitanul a semnat cu Vitoria Guimaraes, locul sapte din sezonul trecut din Portugalia.

Lui Quaresma i-a fost pregatit un videoclip special de prezentare, din filmare nelipsind castelul, majordomnul sau calul. Aceasta idee nu a venit de nicaieri, avand in vedere istoricul zonei. Orasul a fost prima capitala a Portugaliei si locul unde s-a nascut primul rege (Afonso Henriques). "Castelul Guimaraes", dupa cum este denumit, a fost fondat in secolul al X-lea.
 

Guimaraes este a noua echipa din cariera lui Quaresma, fotbalist cu un CV extrem de interesant. Jucatorul promovat de Ladislau Boloni a evoluat la echipe precum Barcelona, Chelsea sau Inter. Cel mai important trofeu din cariera portughezului este Campionatul European din 2016 cu nationala Portugaliei.

Vitoria Guimaraes a scos-o pe FCSB din Europa League sezonul trecut. Meciul a fost promovat agresiv in Portugalia drept 'decapitarea lui Becali'. Totul a plecat de la o declaratie data de patronul FCSB inaintea returului. Dupa 0-0 in Romania, Becali a spus ca-si va 'taia capul' daca Guimaraes reuseste sa marcheze contra echipei lui.

CITESTE SI

Modifică setările cookies