Cariera lui Roberto Baggio, ecranizata intr-un film lansat de Netflix! Cand va aparea documentarul despre starul italian

baggio Fotbal extern Cariera lui Roberto Baggio, ecranizata intr-un film lansat de Netflix! Cand se va lansa documentarul despre starul italian
Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Joi 13 Mai 2021, 14:40
Data actualizarii: Joi 13 Mai 2021, 14:47

Viata lui Roberto Baggio va fi ecranizata intr-un film ce va cuprinde momentele importante din viata atacantului italian.

Legendarul jucator italian este considerat a fi unul dintre cei mai mari fotbalisti din toate timpurile. Roberto Baggio a evoluat cu echipa Italiei la trei Campionate Mondiale in perioada 1990-1998 si este celebrul pentru ratarea sa de la loviturile de departajare din 1994 din finala cu Brazilia si, mai ales pentru frizura sa extravaganta.

Atacantul a devenit in 2002 primul fotbalist italian din ultimii 50 care a marcat peste 300 de goluri in cariera si a activat pentru echipe uriase din Serie A, precum Fiorentina, Juventus, Milan, Inter sau Brescia.

Viata lui va fi ecranizata intr-un film produs de Netflix, numit Baggio: Il Divin Codino. Pelicula se va lansa pe data pe 26 mai 2021, iar in rolul controversatului atacant va fi Andrea Arcangeli.

Povestea va incepe cu copilaria lui Baggio pana la finalul carierei avute de atacantul italian. De asemenea, vor fi prezente si scene din Campionatul Mondial din 1994 in care Baggio a ratat penalty-ul decisiv.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!