9 2016 11:23

Fotbalul galactic se muta la Sofia: Hagi si Popescu, invitati la aniversarea lui Stoichkov. Bulgarul confirma prezenta lui Maradona, Romario, Valderrama, Baggio si Chilavert


	Fotbalul galactic se muta la Sofia: Hagi si Popescu, invitati la aniversarea lui Stoichkov. Bulgarul confirma prezenta lui Maradona, Romario, Valderrama, Baggio si Chilavert

West Ham - Liverpool, azi, 21:45, la Sport.ro

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Fostul fotbalist bulgar Hristo Stoichkov a anuntat ca a obtinut acordul unor vedete ca Diego Maradona, Ivan Zamorano, Romario, Roberto Baggio si Lothar Matthaeus sa participe la meciul programat pe 20 mai la Sofia, cu prilejul celei de-a 50-a aniversari a vedetei care a castigat Liga Campionilor cu Barcelona in 1992. De asemenea, acesta le-a facut invitatii lui Gica Hagi si Gica Popescu.

"Este cel mai mare vis al meu, sa reunesc la un loc fotbalistii cei mai faimosi cu care am jucat in viata mea si sa joc din nou cu ei si impotriva lor", a declarat Stoichkov pentru ziarul Trud. 

Fostul atacant bulgar, cu 84 selectii si 38 goluri la nationala, a implinit luni varsta de 50 ani si a explicat ca doreste un meci cu acesti "giganti" pentru "a demonstra cat de bun este". 

Toate biletele pentru meciul ce va avea loc pe stadionul national Vasil Levski din Sofia, cu o capacitate de 43.000 locuri, au fost deja vandute cu preturi intre 18,88 leva (9,4 euro) si 88,88 leva (44,4 euro), cifre legate de numarul 8 cu care Stoicikov a jucat aproape intreaga sa cariera. 

Stoicikov a castigat Balonul de Aur in 1994 si a fost golgheter al Cupei Mondiale 1994 din SUA. In 2007, el a cucerit "Gheata de Aur a legendelor".

La meciul aniversar si-au mai anuntat participarea columbianul Carlos Valderrama, mexicanul Jorge Campos si paraguayanul Jose Luis Chilavert.

2 comentarii
  • 9 2016
    RELU mare sami bag pl ce mare...ce a facut asa memorabil? antrenorul...arbitru...patron omu e detoate el suteaza el apara...se face de ras..machidon prost.....
  • 9 2016
    room Un mare jucator si jos palaria,merita acest event....
Cod Portocaliu de ninsoare și viscol în sudul țării. Un ciclon format în Marea Mediterană va aduce temperaturi foarte mici
BRAT