Bonucci a trecut la amenințări! Ce mesaj i-a transmis lui Ronaldo înaintea posibilului duel din playoff-ul pentru Mondial

Leonardo Bonucci Cristiano Ronaldo Fotbal extern Leonardo Bonucci si Cristiano Ronaldo
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Decembrie 2021, 09:59
Data actualizarii: Luni 27 Decembrie 2021, 10:06

Bonucci și Ronaldo s-ar putea duela în finala playoff-ului de calificare la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

Italia și Portugalia au ratat calificarea directă la Campionatul Mondial din Qatar și cel puțin una dintre ele va rămâne acasă, deoarece s-ar putea întâlni în finala playoff-ului, programată pentru 29 martie 2022.

Asta, bineînțeles, dacă trec de adversarele din semifinale mai întâi. Italienii au meci cu Macedonia de Nord, în timp ce Ronaldo și compania dau piept cu Turcia, pe 24 martie.

  • Leonardo Bonucci si Cristiano Ronaldo

Bonucci, fundașul italian, i-a transmis deja lui Ronaldo, mai în glumă, mai în serios, să se aștepte la unele lovituri din partea sa în meciul direct.

Bonucci: „Cristiano știe că va avea parte de câteva lovituri!”

„Am vorbit cu Cristiano Ronaldo și am glumit pe seama posibilității unui meci Potugalia – Italia. Vom vedea ce se întâmplă pe teren, Cristiano știe că va avea parte de câteva lovituri.

Trebuie să ne concentrăm la ce facem pe teren, iar, în martie, ne vom întâlni din nou și sunt convins că vom avea două meciuri frumoase”, a declarat Leonardo Bonucci, citat de Mirror.

Leonardo Bonucci și Cristiano Ronaldo au fost coechipieri în perioada în care lusitanul a îmbrăcat tricoul lui Juventus Torino, întrw 2018 și 2021.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!