Fotbal extern

Benzema a dat cartile pe FATA despre anii in care Ronaldo era la Real Madrid: "Cand era aici, eu trebuia sa joc pentru el!" 

Benzema a contribuit decisiv in sezonul trecut la al 34-lea titlu al Realului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Octombrie 2020, 11:38
Data actualizarii: Joi 08 Octombrie 2020, 12:46

Francezul a fost golgeterul echipei cu 21 de goluri inscrise, avand unul din cele mai bune sezoane din cariera la Real Madrid. Schimbarea din teren a lui Benzema s-a observat mult mai clar in momentul in care Ronaldo a plecat la Juventus. 

De atunci, Benzema a devenit jucatorul numarul unu in atacul madrilenilor si un jucator indispensabil pentru Zidane. Intr-un interviu acordat emisiunii "Universul Valdano", Benzema a dezvaluit cum s-a simtit dupa ce Ronaldo a plecat de la Real Madrid. 

"M-am simtit liber pe teren. Imi place sa ating mingea, sa particip la joc. Cu Cristiano a trebuit sa-mi schimb stilul, sa joc pentru el"

"A trebuit sa ma adaptez la aceasta situatie. Am crezut ca nu ma va costa nimic, dar mi-am schimbat stilul de joc si a trebuit sa pasez mai mult ca de obicei. Am pus deoparte sentimentul de marcator", a declarat Karim Benzema. 

Benzema a adunat 359 de partide din 2009 pentru Real Madrid, club pentru care a marcat 170 de goluri. De asemenea, francezul este cel mai bun marcator din echipa Realului in UEFA Champions League, cu 53 de goluri marcate.

CITESTE SI

Modifică setările cookies