Banciu il DISTRUGE pe Dan Petrescu dupa ce a fost dat afara in Turcia! "Este lamentabil! Un antrenor absolut modest, ca oricare altul!" Cometariile taioase ale jurnalistului

Dan Petrescu Liga 1 Radu Banciu Turcia Fotbal extern Banciu il DISTRUGE pe Dan Petrescu dupa ce a fost dat afara in Turcia! "Este lamentabil! Un antrenor absolut modest, ca oricare altul!" Cometariile taioase ale jurnalistului
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Februarie 2021, 19:47
Data actualizarii: Miercuri 24 Februarie 2021, 20:39

Dan Petrescu a fost concediat de la Kayserispor, dupa o perioada scurta petrecuta pe banca turcilor. 

Jurnalistul Radu Banciu nu a uitat sa il taxeze pe fostul antrenor de la CFR Cluj. Petrescu nu a avut un bilant excelent pe banca lui Kayseri si a inregistrat doua victorii, trei remize si trei infrangeri. Banciu considera ca fostul jucator de la Chelsea este un antrenor modest, ca oricare altul.

"Ne-a iesit acolo exact asa cum am spus. Ca nu-l vor da afara imediat, dar nici ca va face mare branza, la nivelul calitatilor sale de antrenor. Sigur ca nu este, Doamne fereste, Dan Petrescu subiectul cand ne uitam la un meci Lazio – Bayern, dar putini ziaristi din Romania au avut curajul sa spuna ca este un antrenor lamentabil. Un antrenor absolut modest, ca oricare altul. Nu, el avea o presa buna, era un antrenor pe care nu puteai sa-l contrazici.

Era sfant, ca avea niste patroni impozanti si n-aveai voie sa te plangi de el. Ei, uite care este calitatea unui asemenea antrenor care practica un fotbal din anii ’50. S-a dus la o echipa de doi lei, asta e nivelul antrenorilor din Romania… Dan Petrescu, sigur, avand cea mai buna cota intre antrenorii din campionatul intern: a luat trei titluri cu CFR-ul. Un antrenor efectiv de mana a doua care odata ce a ajuns la o echipa care nu intra in top 1000 din Europa, s-a facut de ras", a spus Radu Banciu la LookSport. 

Dan Petrescu a ajuns pe banca turcilor pe 11 ianuarie 2021. Fostul international roman a fost dat afara dupa infragerea lui Kayserispor in fata celor de la Sivasspor, scor 0-2.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!