Atentatul care putea DISTRUGE fotbalul! Bin Laden voia un MASACRU in grupa Romaniei de la CM 1998!

Anglia atentat David Beckham Osama Bin Laden Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2011, 09:07
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2011, 09:12

Dezvaluiri INCREDIBILE dupa uciderea teroristului saudit! Osama avea un plan SINISTRU la Mondialul din urma cu 13 ani! Citeste povestea atentatului care putea schimba definitiv fotbalul!

In anii '90, Osama bin Laden a cumparat o proprietate in Londra si a devenit fanul lui Arsenal si in special al atacantului Ian Wright.

Dupa ce s-a mutat inapoi in Orient, Osama a luat cu el un tricou cu autograful lui Wright pentru unul dintre baietii lui si le-a transmis pasiunea pentru tunari tuturor membrilor familiei sale.

Nu este singura legatura a lui bin Laden cu fotbalul! In 1998, a planuit in cele mai mici amanunte un atentat impotriva nationalei Angliei, dejucat in ultimul moment de serviciile secrete franceze. Osama a incercat sa prevada chiar si primul 11 trimis in teren de Glenn Hoddle si i-a infiltrat pe oamenii sai printre agentii de ordine care urmau sa asiste la meciul dintre Anglia si Tunisia.

Pretinzand ca sunt suporteri fanatici ai lui Olympique Marseille, terorisii au intrat in clubul suporterilor si apoi s-au oferit voluntari pentru meciurile jucate pe Velodrome la Coupe du Monde 98.

Planul lui Osama era cutremurator! Bombele pe care stewarzii le-ar fi introdus fara probleme in stadion ar fi urmat sa explodeze in locuri strategice. Una in apropierea bancii de rezerve, vizandu-i pe Michael Owen, David Beckham si Glenn Hoddle, una in peluza ocupata de suporterii englezi si ultima in spatele portii lui David Seaman.

Scenariul horror nu se opreste aici! Bin Laden le-a cerut teroristilor sa-l impuste pe Alan Shearer pentru a crea un impact si mai important in randul celor 500 de milioane de telespectatori care urmareau in intreaga lume partida din grupa Romaniei!

Din fericire, interventia prompta a serviciilor secrete franceze a facut ca planul lui Osama sa fie imposibil de pus in aplicare.

Teroristul numarul 1 al planetei a uitat apoi de legatura cu fotbalul. A pus la cale mega-atentatul de pe 11 Septembrie 2001 de la New York.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!