Gareth Bale Tara Galilor Fotbal extern

VIDEO "Ar trebui să le fie rușine". Gareth Bale, răspuns pe măsură pentru criticile primite de la presa din Spania 

Țara Galilor s-a calificat în finala barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar, după ce a învins Austria cu 2-1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2022, 10:22
Data actualizarii: Vineri 25 Martie 2022, 10:29

Ambele goluri au fost marcate de Gareth Bale, cu execuții spectaculoase. La finalul partidei, atacantul galez a vorbit despre discuțiile apărute în presa din Spania în ultimele zile, cu privire la accidentarea sa și la absența de la El Clasico. 

Cu Mendy și Karim Benzema deveniți indisponibil înaintea meciului, Gareth Bale ar fi putut reprezenta o variantă în atac, însă nu a fost inclus în lot din cauza unei aparente accidentări la spate.

"Nu s-a simțit bine ieri după antrenament. A încercat în în această dimineață, dar nu a reușit. Va merge la echipa națională și se va decide dacă joacă sau nu, dar eu nu cred", a declarat italianula la finalul meciului.

Răspunsul lui Gareth Bale

Întrebat dacă cele două super reușite din meciul cu Austria reprezintă un răspuns pentru contestatari, jucătorul celor de la Real Madrid a explicat că: "Nu trebuie să transmit niciun mesaj. Nu îmi pierd timpul cu asta. Este dezgustător și ar trebui să le fie rușine", a declarat fotbalistul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!