FOTO ȘI VIDEO Andrea Compagno a ajuns golgheterul campionatului Chinei! Fostul atacant de la FCSB înscrie etapă de etapă

Andrea Compagno Chinese Super League FCSB Tianjin Jinmen Tiger Wu Lei Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2024, 12:08
Data actualizarii: Joi 11 Aprilie 2024, 12:58

Italianul își face treaba și la Tianjin Jinmen Tiger, în Chinese Super League.

După ”dubla” din 2-3 cu Chengdu Roncheng, Andrea Compagno, fostul atacant al lui FCSB transferat la Tianjin Jinmen Tiger, și-a făcut treaba și în ultima etapă, 3-1 miercuri cu Qingdao West Coast în Chinese Super League și a devenit golgheterul campionatului Chinei!

Italianul a marcat etapă de etapă, cu excepția meciului de debut, și a ajuns la 5 goluri, fiind acum lider al topului celor mai buni marcatori alături de localnicul Wu Lei, legendarul fotbalist de la Shanghai Port trecut și pe la Espanyol Barcelona cu aproape 100 de selecții la naționala Chinei.

Andrea Compagno, atacant de 2 milioane de euro

Andrea Compagno a fost cumpărat de Tianjin Jinmen Tiger pentru 120.000 de euro la sfârșitul lui februarie și a intrat titular încă din prima etapă la chinezi.

Două milioane de euro este cota de piață a atacantului central în vârstă de 27 de ani, potrivit site-urilor de specialitate.

Chinezii s-au lămurit rapid în privința italianului

Pe lângă golurile și efortul din teren, chinezii au remarcat și rapiditatea cu care Andrea Compagno s-a adaptat la noul campionat.

"Compagno, locul 2 în clasamentul golgheterilor din România în sezonul precedent, s-a adaptat rapid la caracteristicile fotbalului din China sub comanda antrenorului Yu Genwei, e activ pe faza ofensivă și a îmbunătățit semnificativ linia de atac a lui Tianjin", a scris recent publicația chineză Sina.

VIDEO Ultimul gol al lui Andrea Compagno în China (minutul 57)

Foto: Tianjin Jinmen Tiger F.C.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!