Amenintare fara precedent catre FIFA: "Daca se va organiza Mondialul in Qatar, trimitem BOMBELE!" Scrisoare catre Blatter

Amenintare fara precedent catre FIFA: "Daca se va organiza Mondialul in Qatar, trimitem BOMBELE!" Scrisoare catre Blatter

Qatar Chronicle a publicat o scrisoare trimisa catre Sepp Blatter de catre Statul Islamic pentru Irak si Levant (SIIL), grupare sunita insurgenta afiliata al-Qaeda.

Acordarea organizarii Campionatului Mondial din 2022 de catre FIFA celor din Qatar continua sa provoace probleme imense - dupa scandalul cauzat de acuzatiile de mita, turneul final este amenintat si de teroristi!

SIIL a trimis o scrisoare catre Sepp Blatter iar continutul ei a fost publicat de catre Qatar Chronicle. Gruparea afiliata al-Qaeda ameninta ca daca nu va fi mutat Mondialul in alta tara, vor trimite rachete catre stadioanele pe care ar trebui sa se dispute meciurile!

"Draga Joseph,

Am trimis un mesaj in 2010 cand ai decis sau ai fost mituit de catre fostul emir al Qatar-ului sa se organizeze Campionatul Mondial din 2022 in Qatar.

Acum, dupa ce a fost organizat califatul, noi declaram ca nu va exista vreun Campionat Mondial in Qatar din moment ce Qatar va fi condusa de califul Ibrahim Bin Awad Alqarshi cel care nu permite coruptia din Islam pe teritoriul musulmanilor. De aceea sugeram sa decizi sa alegi o alta tara care sa fie in locul Qatar-ului.

Statul Islamic are rachete ce pot ajunge la o distanta mare si pot lovi cu usurinta Qatar-ul, asa cum americanii bine stiu.

Multumim"

Statul Islamic pentru Irak si Levant (SIIL) este considerata cea mai periculoasa grupare terorista in acest moment.

Citeste si:FIFAQatar
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies