Camilo Zuniga Brazilia Neymar CM 2014

Amenintari cu moartea pentru un jucator de la Mondial! Momentul in care fotbalul isi aminteste o tragedie istorica

In urma cu 20 de ani, Andres Escobar a fost ucis de traficantii de droguri dupa eliminarea Columbiei de la Campionatul Mondial. Fanii isi amintesc si azi tragedia care a lasat fotbalul in lacrimi.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Iulie 2014, 09:35
Data actualizarii: Joi 10 Iulie 2014, 09:53

Iar columbianul Zuniga, omul care l-a faultat pe Neymar in sfertul de finala Brazilia - Columbia, intelege cel mai bine cum e sa traiesti in teroare in urma unei partide de la CM. Fundasul a cerut protectie din partea politiei dupa ce a primit mai multe amenintari cu moartea.

Jucatorul lui Napoli a fost avertizat ca risca foarte mult iesind din casa, asa ca a solicitat sustinerea autoritatilor. 10 politisti il escorteaza permanent in vacanta pe care si-o petrece in Chigorodo, orasul sau natal, unde se relaxeaza alaturi de familie.

Zuniga l-a lovit la spate pe Neymar in finalul jocului dintre Brazilia si Columbia, iar super vedeta tarii organizatoare a Mondialului a devenit indisponibila pentru socul cu Germania, din semifinale. Brazilia a pierdut cu 7-1 intr-unul dintre razboaiele epice ale Mondialului.

Modifică setările cookies