Liga 1

"Vrem sa luam totul!" Amenintarea primita de Steaua! Incepe asaltul pentru cele mai mari obiective ale lui Galca 

Presiunea pe Galca este uriasa in acest sezon. A venit la dubla campioana a Romaniei, castigatoare de SuperCupa si finalista a Cupei in sezonul trecut. La anul are 4 obiective. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Iunie 2014, 15:35
Data actualizarii: Duminica 29 Iunie 2014, 15:39

Steaua se lupta pentru titlu, Cupa Romaniei, Cupa Ligii si grupele Champions League. Cele doua meciuri cu Strømsgodset vor fi in direct la ProTV, pe 16 si 23 iulie, dar si SuperCupa cu Astra.

Steaua un e singura care vrea sa cucereasca totul in acest sezon. Petrolul anunta ca vrea sa ii sufle toate obiectivele lui Galca din acest sezon.

"Vrem sa intram in grupe in Europa, vrem Cupa, vrem campionatul si Cupa Ligii. Vrem sa fim mai mari in fiecare an, in fiecare sezon! Petrolul are o istorie mare si vrem sa continuam asta."

"Steaua e tot timpul candidata la titlu din cauza bugetului lor, din cauza jucatorilor lor! Sper ca Steaua sa fie mai slaba decat anul trecut.", a declarat Geraldo de la Petrolul.

Despre Guilherme

"El a vrut foarte mult sa ramana aici, inima lui a ramas aici, aici s-a facut jucator cunoscut. Multa lume a zis de un an de zile ca el semneaza cu Steaua, ca semneaza cu Astra si a fost o minciuna", a declarat Geraldo.

Despre Steaua in Champions League

"Molde a fost peste aceasta echipa (n.r.: Strømsgodset). Sunt echipe periculoase care nu sunt cunoscute pentru ca vor sa se faca cunoscute. Pentru Steaua este aproape o bligatie sa mearga in urmatoarea faza", a mai spus Geraldo.

Modifică setările cookies