Brazilia Germania Miroslav Klose Thomas Muller CM 2014

Klose a devenit golgheterul all-time, un coleg ii ameninta deja suprematia. FABULOS De la Maradona in 86 nu s-a mai intamplat asta

Klose a batut marele record si e aproape sa egaleze un altul.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Iulie 2014, 09:53
Data actualizarii: Miercuri 09 Iulie 2014, 10:11

Brazilia 1-7 Germania | Dezastrul Braziliei de la Belo Horizonte a fost completat de performanta uriasa a lui Miroslav Klose, cel care a reusit sa marcheze al 16-lea gol al sau la un Campionat Mondial, depasindu-l pe brazilianul Ronaldo in clasamentul all-time. In plus, daca va juca in finala, Klose il va egala pe Lothar Matthaus la numarul de aparitii la un Mondial, 25.

Cu toate astea, golgheterul Germaniei la acest turneu este Thomas Muller. Jucatorul lui Bayern a reusit o noua performanta incredibila in urma meciului cu Brazilia - el a ajuns la 5 goluri inscrise si 4 assisturi. De la Maradona nu a mai reusit un jucator asa ceva! In 1986, legenda fotbalului argentinian a reusit 5 goluri si 5 assisturi.

Muller ar putea sa ajunga pentru a 2-a oara golgheterul Campionatului Mondial! In 2010, Muller a castigat Gheata de Aur a CM datorita celor 5 goluri si 3 assisturi. Astfel, Muller a ajuns la 10 goluri la Mondial si 7 assisturi in 12 meciuri!

In 2010, Muller marcase cele 5 goluri din 5 suturi la poarta. Acum, el a avut nevoie de 10 suturi pentru a inscrie 5 goluri.

"Nu aveam cum sa ne asteptam la asa ceva. Asta arata cat de diferite pot fi meciurile. Brazilia a jucat diferit fata de echipele defensive si am profitat de asta intr-un mod extraordinar. A fost pur si simplu nebunie. Trebuie sa ramanem insa bine proportionati. Fiecare meci e diferit. La fel cum toata lumea ne-a criticat dupa meciul cu Algeria, acum ne vor lauda. Suntem o echipa cu multa calitate, o echipa grozava" a spus Muller pentru ZDF.

 
Post by ESPN.
Modifică setările cookies