Luni 02 Iulie 2018, 19:43

"Am vrut sa-l iau, dar inteleg ca a facut deja vizita medicala!" TRANSFERUL BOMBA ratat de Sumi in ultimul moment: "Mereu am avut incredere in el!"

Marius Sumudica a incercat sa transfere cat mai multi romani la Al-Shabab.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Dupa ce i-a luat pe Gaman si Budescu, Sumudica ar fi vrut sa-l ia si pe Alexandru Chipciu. Sparta Praga s-a miscat mai rapid si l-a achizitionat pe internationalul roman.

"Am vrut sa il iau, vorbisem si cu Alex. Dar inteleg ca a facut deja vizita medicala si va semna cu Sparta. Eu mereu am avut incredere in el, de cand era la Brasov. Eu imi mai doresc romani, peste tot unde m-am dus am incercat sa aduc jucatori care sa joace pentru mine. Asta e filosofia mea, sa trag la aceeasi caruta cu fotbalistii", a declarat Marius Sumudica pentru DigiSport.

Chipciu va juca in sezonul urmator la Sparta Praga, sub forma de imprumut, insa echipa din Praga poate activa clauza de cumparare definitiva. Sparta are pregatit un contratc pe trei ani pentru Chipciu.De la profesoare, la îngrijitoare de bătrâni: "În spatele zâmbetului e o mare de lacrimi"