Sumudica a anuntat care e stadiul negocierilor pentru Budescu! Cati bani platesc arabii pentru el

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Iunie 2018, 15:16

	Sumudica a anuntat care e stadiul negocierilor pentru Budescu! Cati bani platesc arabii pentru el

Sumudica il asteapta pe Budescu la Al Shabab, in Arabia Saudita. Totusi, mutarea depinde de seici, care trebuie sa pluseze pentru transfer.

Gigi Becali a anuntat ca e dispus sa-l vanda pe Budescu la Al Shabab, noua echipa a lui Sumudica. Patronul FCSB vrea cel putin 2 milioane de euro, iar negocierile sunt in desfasurare.

Marius Sumudica recunoaste ca si-l doreste mult pe Budescu si mai spune ca arabii il urmaresc pe fotbalist inca dinainte ca el sa fie numit in functie.

Pe de alta parte, Sumudica mai spune ca arabii nu vor plati clauza de reziliere a lui Budescu, in valoare de 3 milioane de euro.

"Pe Budi, Al Shabab nu-l vrea pentru ca s-a dus Sumudica la echipa. Cei de acolo il urmaresc de vreo doi ani si tot incearca sa-l transfere. E adevarat ca, acum, cred ca mi-au trimis sa ma uit la vreo 10 fotbalisti pentru postul de decar, dar Budescu este cel mai bun. Din ce stiu eu, inca nu s-a ajuns la discutia de bani, dar asa e, in niciun caz nu vor plati clauza de trei milioane de euro. Chiar daca suporterii, pe Twitter, sunt innebuniti dupa el", a explicat Marius Sumudica, citat de Digi.

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies