Alan Ruschel, in lacrimi la prima aparitie publica dupa accidentul aviatic in care si-a pierdut colegii

Alan Ruschel, unul dintre cei 3 fotbalisti ai lui Chapecoense care au supravietuit accidentului aviatic din urma cu o luna, a vorbit pentru prima data public, in cadrul unei conferinte de presa. Acesta nu si-a putut stapani lacrimile.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Decembrie 2016, 18:51
Data actualizarii: Sambata 17 Decembrie 2016, 21:00

Fotbalistul lui Chapecoense a acceptat sa vorbeasca intr-o conferinta de presa, dupa ce a fost repus pe picioare de doctori. Acesta a suferit mai multe interventii la coloana si ar putea chiar sa joace din nou fotbal.

Alan Ruschel nu si-a putut stapani insa lacrimile in fata zecilor de oameni prezenti. Acesta a dezvaluit ca nu a stat pe locul pe care il avea pe bilet si crede ca este un miracol ca a supravietuit accidentului aviatic.

"Voi face totul pentru a juca din nou fotbal. Am nevoie de trei luni pentru stabilizarea coloanei. A trecut aproape una. Si imi vor trebui inca doua luni pentru intarirea musculaturii. Abia sunt la inceput. Nu exista cuvinte prin care sa pot exprima ceea ce simt. Este un amalgam de sentimente: bucurie pentru ca sunt din nou aici, dar in acelasi timp durere pentru ca mi-am pierdut multi prieteni", a spus fotbalistul in varsta de 27 de ani.

"In momentul prabusirii avionului, Dumnezeu m-a pus in fata sa si mi-a spus ca mai am lucruri de facut pe pamant, de aceea nu m-a luat. Singura explicatie este un miracol: miracolul ca traiesc si ca pot sa merg", a mai afirmat Ruschel.

Alan Ruschel a spus ca nu statea pe locul sau in momentul prabusirii.

"Cand am ajuns la Santa Cruz de la Sierra, inainte sa ne urcam in avion, Cadu (n.r unul dintre directorii clubului Chapecoense, care a murit) mi-a cerut sa stau mai in fata. Eu stateam in spate, dar el voia sa ii lase in spate pe ziaristi. Initial nu am vrut sa imi schimb locul, dar Follmann a insistat sa stau langa el. Astfel mi-am lasat locul si am stat alaturi de el. Atat imi amintesc. Apoi, mi-o amintesc pe sotia mea Marina vorbindu-mi in spital", a explicat fotbalistul.

Modifică setările cookies