Afirmatie fara precedent a lui Maradona la adresa lui Messi, intr-o discutie cu Pele: "N-are personalitate, nu e un lider". Diego, surprins in timp ce discuta cu fostul star brazilian

Afirmatie fara precedent a lui Maradona la adresa lui Messi, intr-o discutie cu Pele: "N-are personalitate, nu e un lider". Diego, surprins in timp ce discuta cu fostul star brazilian

"Toata Romania vede Romania" - UEFA EURO 2016 se vede in DIRECT la ProTV

Fostul international argentinian Diego Maradona il considera pe compatriotul sau Lionel Messi un jucator "fara personalitate", asa cum i-a dezvaluit legendarului fotbalist brazilian Pele, cu ocazia unei conversatii private surprinse de AFP, joi la Paris. 

"Este o persoana buna, dar nu are personalitate", a declarat Maradona, campion mondial cu nationala tarii sale in 1986, chestionat de Pele in privinta lui Messi. "Nu are personalitate pentru a fi un lider", a adaugat El Pibe d'Oro, referindu-se la cvintuplul castigator al Balonului de Aur (2009, 2010, 2011, 2012, 2016), care disputa in prezent Copa America cu nationala Argentinei. 

Cele doua legende asteptau in momentul respectiv debutul unui meci intre foste glorii ale fotbalului, in cadrul caruia Maradona si Pele au indeplinit rolul de antrenori, evenimentul fiind organizat de un producator elvetian de ceasuri, partener al UEFA EURO 2016™, competitie care va debuta vineri seara, pe Stade de France, cu partida dintre selectionatele Frantei si Romaniei. 

Dupa acest raspuns, triplul campion mondial brazilian (1958, 1962 si 1970) l-a intrebat pe Maradona daca existau multi fotbalisti cu personalitate puternica in perioada in care ambii erau in activitate (1956-1977 pentru Pele, 1976-1997 pentru Maradona. "Foarte multi jucatori", a fost raspunsul argentinianului. 

In 2011, Maradona i-a luat insa apararea lui Messi dupa ce Pele a afirmat ca atacantul Neymar este "mai puternic" decat Messi. Maradona i-a sugerat atunci lui Pele (in varsta de 75 ani) sa ia "medicamentul potrivit" sau "sa-si schimbe medicul". 

Pele si Maradona, care au avut relatii tensionate in trecut, s-au aratat foarte cordiali unul fata de altul cu ocazia evenimentului promotional. 

"Este un moment frumos de apropiere intre noi. Este atat de placut sa-l avem pe Pele astazi alaturi de noi aici si sa vedem cat este de fericit. Este foarte bine ca putem fi impreuna, este un sentiment minunat", a declarat Maradona. 

"Cel mai important este mesajul de pace. Ii multumesc mult prietenului meu Maradona pentru aceasta oportunitate si va cer sa-l aplaudati", a spus la randul sau Pele.

Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării anti-Covid de la București începe astăzi. Unde se va ține
BRAT
Modifică setările cookies