Acuzatii incredibile: presa ghaneza scrie ca Asamoah Gyan si-a sacrificat un prieten intr-un ritual barbar!

Asamoah Gyan Ghana Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Septembrie 2014, 09:27
Data actualizarii: Joi 25 Septembrie 2014, 10:56

Asamoah Gyan, fostul jucator al lui Cosmin Olaroiu la Al Ain, este acuzat de uciderea unui prieten din Ghana, scrie The Guardian.

Scandal monstru in fotbalul african, dupa ce presa ghaneza a publicat informatii despre faptul ca Asamoah Gyan, fost jucator in Premier League, la Sunderland, in prezent la Al Ain, si-ar fi sacrificat un prieten si pe iubita acestuia intr-un ritual pentru imbunatatirea formei sportive.

Initial, Gyan nu a reactionat in niciun fel dupa primele dezvaluiri din presa, insa dupa ce scandalul a luat amploare a iesit in public pentru a nega orice fel de implicare in moartea prietenilor sai.

Castro, pe numele sau real Theophilus Taguoe, un rapper ghanez si iubita sa, Janet Badu, au disparut in luna iulie dupa o plimbare cu jetskiurile intr-o statiune din Ghana, iar politia nu le-a dat pana acum de urma.

Initial, politistii au crezut ca cei doi s-au inecat, insa faptul ca trupurile nu au fost descoperite pana in prezent, i-au facut sa ia in calcul si o alta cauza a disparitiilor.

Asamoah Gyan, familia si avocatul acestuia au lansat mesaje publice prin care neaga vehement orice implicare in moartea celor doi.

Asamoah Gyan este capitanul nationalei Ghanei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!