Fotbal extern

Acuzatii incredibile: presa ghaneza scrie ca Asamoah Gyan si-a sacrificat un prieten intr-un ritual barbar!

Asamoah Gyan, fostul jucator al lui Cosmin Olaroiu la Al Ain, este acuzat de uciderea unui prieten din Ghana, scrie The Guardian.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Septembrie 2014, 09:27
Data actualizarii: Joi 25 Septembrie 2014, 10:56

Scandal monstru in fotbalul african, dupa ce presa ghaneza a publicat informatii despre faptul ca Asamoah Gyan, fost jucator in Premier League, la Sunderland, in prezent la Al Ain, si-ar fi sacrificat un prieten si pe iubita acestuia intr-un ritual pentru imbunatatirea formei sportive.

Initial, Gyan nu a reactionat in niciun fel dupa primele dezvaluiri din presa, insa dupa ce scandalul a luat amploare a iesit in public pentru a nega orice fel de implicare in moartea prietenilor sai.

Castro, pe numele sau real Theophilus Taguoe, un rapper ghanez si iubita sa, Janet Badu, au disparut in luna iulie dupa o plimbare cu jetskiurile intr-o statiune din Ghana, iar politia nu le-a dat pana acum de urma.

Initial, politistii au crezut ca cei doi s-au inecat, insa faptul ca trupurile nu au fost descoperite pana in prezent, i-au facut sa ia in calcul si o alta cauza a disparitiilor.

Asamoah Gyan, familia si avocatul acestuia au lansat mesaje publice prin care neaga vehement orice implicare in moartea celor doi.

Asamoah Gyan este capitanul nationalei Ghanei.

Modifică setările cookies