Fotbal extern

Accidentare HORROR, urmata de o scena de comedie in Portugalia! Fotbalistii au inceput sa impinga ambulanta blocata pe teren! Jucatorul a plecat la spital cu piciorul fracturat

Totul s-a petrecut la meciul dintre Braga si FC Porto!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Februarie 2021, 13:16
Data actualizarii: Joi 11 Februarie 2021, 13:20

Cele doua echipe s-au intalnit in mansa tur a semifinalelor Cupei Portugaliei, intr-un meci incheiat 1-1. 

In minutul 70 al meciului, David Carmo (21 ani) fundasul Bragai a fost faultat extrem de dur de Luis Diaz, care era aproape sa inscrie pentru Porto. Carmo a incercat sa ii blocheze sutul, insa jucatorul l-a calcat, moment in care i-a fracturat piciorul. 

Jucatorii si arbitrul au cerut imediat interventia ambulantei, care a intrat pe teren, a preluat jucatorul, insa in momentul in care medicii au vrut sa paraseasca gazonul au trecut printr-un moment increidbil. Ambulanta se blocase in terenul noroios, iar soferul nu putea sa o miste de pe loc. 

Fotbalistii ambelor echipe au intervenit, impingand ambulanta afara din teren, desi initial rotile vehiculului invarteau in gol, fara ca acesta sa se deplaseze. 

Intr-un final, ambulanta a plecat, iar fotbalistul a fost transportat de urgenta la spital, acolo unde a fost supus unui control. Conform presei locale, Carmo a suferit o fractura la glezna dreapta si va pierde restul sezonului. 

Modifică setările cookies