A marcat si s-a insurat | Cerere nebuna in casatorie a unui fotbalist: a dat gol, apoi a alergat ca un nebun catre iubita sa :)

A marcat si s-a insurat | Cerere nebuna in casatorie a unui fotbalist: a dat gol, apoi a alergat ca un nebun catre iubita sa :)

Cel mai inedit moment al saptamanii vine din prima liga din Belarus. Aflat in plina desfasurare, disputandu-se dupa formatul primavara-toamna, campionatul Belarusului a oferit o faza care face inconjurul internetului.

Si nu e vorba de un gol spectaculos ori un dribling, ci de...o cerere in casatorie! 

S-a intamplat la meciul dintre Neman Grodno si FC Slutsk. Sergey Lavitskiy, jucator transferat chiar de la Grodno la Slutsk, a marcat pe terenul fostei sale echipe, apoi a alergat ca un nebun pana la sotia sa, cerand-o in casatorie.

Levitskiy a fost introdus pe teren in minutul 78 al partidei, pentru ca mai apoi sa stabileasca si scorul final: 4-0 pentru Slutsk. Imediat dupa gol, acesta a alergat spre sotia sa si a strigat cat l-au tinut plamanii. 

Spre norocul sau, iubita a acceptat, in aplauzele celor prezenti.

Interesant e ca in celalalt colt al continentului, la un meci de liga a treia, a avut loc un moment asemanator. Un fotbalist de la Huesca si-a cerut logodnica in casatorie chiar la finalul meciului care a stabilit promovarea micutei echipe in Segunda Division (liga a doua spaniola).

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies