FOTO 43 de suporteri ai AZ Alkmaar, interzişi pe stadion după incidentele de la meciul cu West Ham

AZ Alkmaar West Ham United Fotbal extern
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 26 Mai 2023, 11:44
Data actualizarii: Vineri 26 Mai 2023, 11:52

AZ Alkmaar a emis 43 de interdicţii de stadion după ce suporterii lui West Ham United au fost atacaţi în timpul manşei secunde a semifinalei Conference League.

Într-un comunicat, clubul olandez a anunţat că 43 de persoane identificate au primit acum interdicţie de a intra pe stadion şi a precizat că ar putea urma şi alte interdicţii în viitor.

„AZ a emis 43 de interdicţii pe stadion ca răspuns la tulburările de săptămâna trecută. Este vorba despre vizitatori care au fost implicaţi în comportamentul necorespunzător din jurul semifinalei europene de la Alkmaar. Nu pot fi excluse alte interdicţii locale pe stadioane. În plus faţă de această decizie a clubului, ancheta penală a autorităţilor este încă în curs de desfăşurare”, a anunţat Alkmaar.

Cei 43 de suporteri, interziși începând cu meciul AZ PSV

Se aşteaptă ca măsurile să fie luate pentru meciul din Eredivisie din această duminică dintre AZ şi PSV Eindhoven, primul de pe AFAS Stadion de la incident.

La rândul său, UEFA continuă să examineze rapoartele privind incidentele înainte de a lua o decizie cu privire la orice acţiune sau sancţiune împotriva AZ.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!