Marinescu, al 4-lea timp in prima sesiune de calificari a sezonului 2012!

Mihai Marinescu Formula 2
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Aprilie 2012, 15:25
Data actualizarii: Sambata 14 Aprilie 2012, 15:35

Mihai Marinescu a incheiat prima sesiune de calificari de la Silverstone cu al patrulea timp.

Romanul a iesit al patrulea in calificari, dupa ce inainte de intrarea la boxe pentru schimbarea pneurilor a fost cel mai rapid pilot de pe pista.

La finalul celor 30 de minute, cel mai rapid timp al brasoveanului a fost cel stabilit in turul 9 cand a parcurs cele 3,66 mile in 1min47sec183.

Ramane de vazut de pe ce pozitie a grilei de star va porni Mihai Marinescu in cursa de astazi, avand in vedere ca Matheo Tuscher si Luciano Bacheta, cei mai rapizi piloti din calificari au depasit limitele pistei.

Cu alte cuvinte, au iesit cu toate cele patru roti ale masinii de pe pista – au depasit linia alba de demarcatie – si vor fi penalizati.

Calificarile pentru prima cursa din acest an s-au desfasurat la o temperatura de 5 grade Celsius, iar pentru ora cursei se asteapta ca temperatura aerului sa ajunga la 11 grade C.

Prima cursa din acest weekend va debuta la ora 13.40 (ora Marii Britanii) respectiv la 15.40 ora Romaniei si va putea fi urmarita live pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/official.mihai.marinescu și pe site-ul www.formulatwo.com .

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!