VIDEO E o eroare in MATRICE: Grosjean, din nou cu masina IN FLACARI! Modul in care a reactionat francezul ESTE INCREDIBIL

VIDEO E o eroare in MATRICE: Grosjean, din nou cu masina IN FLACARI! Modul in care a reactionat francezul ESTE INCREDIBIL

  Masina pilotului francez a luat foc si anul trecut, in Bahrain

In 2020 Romain Grosjean a facut un accident rar in Formula 1, dupa ce masina lui a intrat intr-un parapet, a luat foc si s-a rupt in doua. 

 

Pilotul francez a reusit sa iasa singur din resturile masinii si a fost transportat de urgenta cu elicopterul la spital. Medicii au constatat ca are arsuri usoare pe maini, dar a scapat fara sa isi rupa vreun os.

 

Acum, pilot in Indycar, Grosjean a trecut de la pilot la pompier la doar 6 luni de la incidentul horror din Bahrain. Oricine ar fi inteles ca francezul sa stea departe de flacari, insa el a fugit spre foc, din fericire unul de o mai mica intensitate decat cel din F1.

 

Grosjean a iesit rapid din masina, dar in loc sa se indrepte in afara pistei a alergat la unul dintre stewarzi, a luat un stingator de incediu si s-a indreptat spre foc pentru a-l stinge.

VEZI VIDEO-UL INCREDIBIL

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista produselor de înghețată cu oxid de etilenă retrase de la vânzare. Apelul către consumatori
BRAT
Modifică setările cookies