Tragedie in Formula 1! Fostul presedinte Ferrari a MURIT in urma unei operatii! El conducea sponsorul lui Juventus, grupul Fiat!

Tragedie in Formula 1! Fostul presedinte Ferrari a MURIT in urma unei operatii! El conducea sponsorul lui Juventus, grupul Fiat!

Sergio Marchionne conducea grupul Fiat, cel care detine si clubul Juventus. 

Fostul presedinte al echipei de Formula 1 Ferrari, Sergio Marchionne, a decedat miercuri in urma unor complicatii operatorii, la varsta de 66 de ani, informeaza presa internationala.

Marchionne a fost pana in weekend director general al Fiat Chrysler, el fiind inlocuit din aceasta functie din cauza deteriorarii rapide a starii de sanatate.

Noul director general al Fiat Chrysler, John Elkann, nepotul lui Gianni Agnelli, a reactionat intr-un comunicat la vestea decesului lui Marchionne: "Din pacate, lucrul de care ne temeam s-a intamplat. Sergio, omul si prietenul, ne-a parasit. Cred ca felul cel mai potrivit pentru a-i cinsti memoria este sa urmam exemplul pe care ni l-a lasat, sa cultivam aceste valori de umanitate, de responsabilitate si de deschidere de spirit, al caror aparator cel mai convins el a fost intotdeauna."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies