VIDEO / Bruno Fernandes: "Golul meu cu Liverpool a fost din intamplare!" Vezi cum a dat gol pe Ghencea!

Autor: Sport.ro
Joi 02 Decembrie 2010, 10:14
VIDEO / Bruno Fernandes: "Golul meu cu Liverpool a fost din intamplare!" Vezi cum a dat gol pe Ghencea!

Steaua - Liverpool e LIVE VIDEO pe www.sport.ro, joi, 20:00! Meciul poate fi vazut IN DIRECT si pe telefonul mobil pe M.SPORT.RO!

Bruno Fernandes ii invata pe stelisti cum sa intre pe teren diseara cu Liverpool. El stie cel mai bine ce inseamna un duel cu echipa engleza. A jucat la inceputul anului cu echipa lui Hodgson si chiar a marcat pe Ghencea.

"Cea mai mare greseala ar fi sa-i subestimeze pe cei de la Liverpool. Indiferent cu ce echipa joaca, Liverpool e Liverpool, e un club mare, care are mentalitate si nicidecum nu vine sa piarda. Stelei i-ar fi fost mai usor cu Gerrard si cu Torres. De multe ori, jucatorii de rezerva sunt mai periculosi, pentru ca stiu ca n-au multe oportunitati sa-si arate valoarea si sa-si castige un loc de titular. Fotbalistii care au deja un nume mare poate ca nu sunt mereu la fel de motivati. Stelistii sa intre pe teren cu gandul ca se vor lupta cu Gerrard, Torres, Carragher, Kuyt. E un meci in care n-au voie sa intre deconcentrati" a spus Bruno Fernandes in Evenimentul Zilei.

"Meciul pe care l-am jucat contra lui Liverpool, dar mai ales golul marcat atunci, raman pentru mine cel mai tare moment din cariera, care nu se compara cu nimic. Cred ca orice fotbalist se duce la antrenamente si joaca numai cu gandul ca odata si odata va avea posibilitatea sa dispute un astfel de meci", a mai spus Fernandes, care a marturisit dupa acel gol marcat cu capul ca "a fost inscris din intamplare".

Cum vor funcționa școlile din septembrie. Ore ținute în containere și elevi testați lunar pentru Covid
BRAT