Video - Atmosfera din tabara dinamovista

DINAMOVISTII CRED IN SANSA LOR
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Februarie 2007, 13:09
Data actualizarii: Miercuri 14 Februarie 2007, 13:09

Dinamovistii par foarte relaxati inaintea meciului cu Benfica. De Valentine's Day fiecare dintre jucatorii alb-rosii si-a impartit sentimentele separat.  Daca Ropotan a stat cu gandul numai acasa si a cumparat inimioare si alte suveniruri romantice, Cristea a ramas fidel idolului sau Ronaldinho, alaturi de care a tinut sa se fotografieze, chiar daca starul Barcelonei era reprezentat doar printr-un poster. Mult mai retras, insa la fel de indragostit, Claudiu Niculescu a folosit momentul pentru a se retrage langa stadionul Benficai, unde s-a gandit la meciul din aceasta seara.
La antrenamentul de seara, atmosfera si-a revenit din nou la normal iar glumele di distractia si-au intrat in drepturi. Daca la antrenament Lobont a fost foarte aproape sa apere cu capul o lovitura libera executata perfect de Niculescu, la incheiere,  dinamovistii au fost nevoiti sa sparga usa vestiarului, dupa ce Niculescu a rupt cheia in usa.
Intrebat ce s-a intamplat cu usa, varful dinamovist a mai dat un raspus incurajator: "Usa incuiata n-a fost o problema pentru noi. Pai ce cred ei, ca se joaca cu romanii? Noi trebuie sa incepem sa descuiem portile adverse nu usile vestiarelor" a incheiat Niculescu.

Modifică setările cookies