"Trebuia sa le dam mai multe". Norvegienii de la Rosenborg, multumiti dupa 3-0 pe National Arena, dar inca rezervati: "Nu va fi usor la retur"

"Trebuia sa le dam mai multe". Norvegienii de la Rosenborg, multumiti dupa 3-0 pe National Arena, dar inca rezervati: "Nu va fi usor la retur"

Pentru Tobias Mikkelsen, unul dintre marcatorii lui Rosenborg pe National Arena, victoria cu 3-0 in fata Stelei nu a fost indeajuns. Fotbalistul a vorbit in presa din tara sa la revenirea la Trondheim, spunand ca avantajul in fata campioanei Romaniei putea fi chiar mai mare.

Rosenborg a bifat cea de-a 11-a victorie consecutiva in toate competitiile si i-a administrat Stelei o corectie grea chiar pe National Arena, dupa un 3-0 sec. 

Formatia aflata pe primul loc al clasamentului Norvegiei are astfel sanse foarte mari sa prinda grupele Europa League, insa jucatorii nu se culca pe o ureche.

Reveniti la Trondheim, fotbalistii lui Kare Ingebrigtsen au vorbit despre duelul cu Steaua, unul dintre marcatori, Tobias Mikkelsen, declarand: "Le-am dat 3, dar puteam sa le dam mai multe. Ar fi trebuit sa le dam mai multe, pentru a fi linistiti in retur".

"Am jucat extrem de bine si de eficient la contraatac, iar daca meciul mai dura putin, cu siguranta mai dadeam un gol. 

Initial, in prima repreiza, am fost prea lenti, n-am reusit sa profitam de spatiile lasate libere de ei. La pauza, antrenorul ne-a spus insa ca trebuie sa fim calmi, pentru ca romanii se vor deschide si mai tare, ceea ce s-a si intamplat. Am profitat de acest lucru din plin si am marcat", a spus Mikkelsen.

Jucatorul lui Rosenborg a preferat, insa, sa ramana rezervat in privinta meciului retur, spunand ca dubla nu e calificata: "Daca mai dadeam un gol, eu as fi stat mai linistit. Asa, la retur ca fi o lupta la fel de grea. Steaua este o echipa foarte buna, in ciuda celor aratate aseara. Va trebui sa fim foarte concentrati", a mai spus jucatorul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Zeci de percheziții ale DIICOT într-un dosar de delapidare la Opera Națională Iași
BRAT

Modifică setările cookies