"Tot stadionul s-a ridicat in picioare sa-l aplaude!" Momente unice pentru Sumudica la Londra. Ce l-a socat la meciul cu West Ham

Cu un lot de peste 150 de milioane de euro, West Ham nu a reusit sa se impuna in fata Astrei. Chiar si asa, Sumudica nu se considera favorit la retur.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Iulie 2015, 11:52
Data actualizarii: Vineri 31 Iulie 2015, 11:54

Sumudica a ramas cu adevarat socat dupa meciul de la Londra, dupa ce a facut facilitatile celor de la West Ham, academia clubului si sumele investite in lot:

"Din cei 33.000 de englezi au fost 500 de romani inimosi de am zis ca toate meciurile de acasa sa le joc la Londra. Incredibil. Nu am trait asa ceva. Sunt fericit ca am reusit sa le facem o bucurie acestor oameni. Aici este foarte important. E un meci greu, atata timp cat in fata ai o tripleta formata din Valencia, Payet si Zarate, trei jucatori care valoreaza peste 52 de milioane de lire, iti dai seama ca nici nu stii cum sa pregatesti meciul."

"Am reusit, am avut si putina sansa. Puteam si sa castigam. Am intors jocul. Cel mai mult pe mine m-a multumit cand ii vedeam ca trag de timp la 2-1 si nu stiau cum sa... mai ales portarul advers cand degaja... sa traga mai mult de timp. Este un lucru extraordinar pentru noi, dar inca nu am realizat nimic, doar un meci senzational facut."

"A doua repriza cred ca a fost cea mai buna din cariera mea de antrenor, cu un gol al lui Boldrin la care stadionul s-a ridicat in picioare si a inceput sa-l aplaude. A trecut, s-a mai dus o noapte, am sters cu buretele si ne asteapta un retur dificil. Toata lumea acum te considera favorit. E o mare greseala daca ne credem calificati. Nu am rezolvat nimic"

"Au o valoare a lotului de 150 de milioane de lire, sunt de 7-8 ori peste noi. Si tot ce e aici... e industrie. Nu mai au loc pentru abonament, la 35.000... se muta pe stadionul olimpic. Consider ca sunt favoriti prin valoarea individuala a jucatorilor. E clar. Cu tot respectul pentru jucatorii mei, pentru toata lumea. Antrenorul Bilic... medicamentatie, alimentatie, tot ce inseamna infrastructura. Au academia de 5000 de copii. Cresc jucatori si anunta astazi transferul lui Moussa Sow pentru care vor plati 18 milioane de lire. Despre ce vorbim? Noi nu ne batem cu Partizan Belgrad. West Ham United este o echipa mult peste Partizan Belgrad. Trebuie sa recunoastem lucrurile astea", a declarat Sumudica la Sport.ro
 

Modifică setările cookies