Tevez a MASACRAT limba engleza la Timisoara! Vezi cum a anuntat ca va fi capitan cu Poli! :)

Autor: Sport.ro
Miercuri 18 August 2010, 20:12

Carlos Tevez a dialogat cu jurnalistii britanici la conferinta de presa de la Timisoara insa acestia nu au inteles mare lucru. Atacantul argentinian va fi capitan la Timisoara, din cate s-a inteles. :)

"Imi cer scuze pentru engleza mea. Sunt foarte fericit pentru banderola de capitan. Ii multumesc managerului si fanilor pentru aceasta onoare. Sunt foarte fericit pentru aceasta postura.

E prea devreme sa vorbim despre acest sezon, am avut doar un singur meci oficial pana acum. Avem jucatori foarte buni in atac, va fi o competitie puternica pentru un post de titular" a spus Tevez la Timisoara.

Roberto Mancini spune ca City e obligata sa castige maine la Timisoara deoarece Europa League este o competitie importanta pentru clubul englez.
"Este important pentru toata lumea sa ne calificam. Vrem sa castigam aceste doua meciuri. Maine va fi primul meci si intotdeauna primul meci e dificil. Europa League va fi foarte importanta pentru noi in acest an. Joe Hart va fi titular, e mai complicat cu acest post, dar aceasta este alegerea mea" a spus Mancini.

Guvernul Orban 2, ultima zi de audieri. Primul pe listă: ministrul propus al Agriculturii
BRAT