Sumudica, "lovit" de Lovin: "E umilitor ce a facut". Cum se reaprinde un conflict mai vechi la Astra

Sumudica, "lovit" de Lovin: "E umilitor ce a facut". Cum se reaprinde un conflict mai vechi la Astra

Marius Sumudica si Florin Lovin s-au mai contrat asta-toamna exact din acelasi motiv. In urma cu 3 luni, Lovin s-a suparat pe antrenor pentru ca a fost schimbat dupa doar 30 de minute in meciul cu Austria Viena, Sumudica replicand ironic: "L-am schimbat pentru ca transpirase".

In urma meciului cu Genk, Sumudica si Lovin par sa invie conflictul din toamna anului trecut. Mijlocasul s-a aratat nemultumit de faptul ca antrenorul a procedat in acelasi mod cu Sergiu Bus.

Sumudica l-a schimbat pe Bus la doar 13 minute dupa ce l-a introdus pe teren.

"E umilitor pentru Bus si pentru familia lui. Nu se face asa ceva", a spus Florin Lovin.

Lovin nu a evoluat in meciul de aseara, fiind suspendat.

"N-as face niciodata asa ceva, chiar daca ar fi gresit toate mingile. Nu as scoate un jucator inainte de pauza sau dupa ce l-am bagat pe teren. E umilitor fata de el si familia lui", a spus Lovin la Digisport.


"Mi-a ajuns si nu-mi cer scuze. Nu am nicio vina pentru ce s-a intamplat. Am fost schimbat in ultimele 6 meciuri de 4 ori la pauza si de 2 ori in minutul 30. Mi-a ajuns cutitul la os. Nu m-a schimbat nimeni inainte de pauza in 20 de ani de cariera. Sumudica a facut-o de doua ori fara motiv. E un episod trist. Nu voi mai avea nicio relatie de acum incolo. La vara voi termina cariera de fotbalist", spunea Lovin in urma cu 3 luni.

 

Dupa acel incident, cei doi s-au impacat insa, spunand ca au trecut peste orice neintelegere.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Resturile rachetei chinezești au ajuns duminică în Oceanul Indian. Mare parte din componente au ars la intrarea în atmosferă
BRAT
Modifică setările cookies