Steaua, arbitrata de un portughez in Europa! Vezi arbitrii de la CFR, Dinamo si Timisoara!

Autor: Sport.ro
Luni 30 Noiembrie 2009, 22:36
Steaua, arbitrata de un portughez in Europa! Vezi arbitrii de la CFR, Dinamo si Timisoara!

Partida dintre Steaua si formatia olandeza Twente Enschede, din etapa a VI-a, ultima a grupei H a Ligii Europa, va fi condusa de o brigada de arbitri din Portugalia.

FOTO Asa arata logo-ul pentru finala Europa League de la Hamburg!

De Sousa va fi ajutat de asistentii Jose Ramalho si Serafim Baia Nogueira, de asistentii suplimentari Paulo Manuel Gomes Costa si Vasco Antonio Moreira Dos Santos, iar arbitru de rezerva va fi Cosme Cunha Machado.

Observator de arbitri a fost delegat italianul Livio Bazzoli.

Partida Steaua Bucuresti - Twente Enschede, din etapa a VI-a, ultima a grupei H a Ligii Europa, se va disputa la 17 decembrie, de la ora 22.05.

Partida dintre echipa croata Dinamo Zagreb si formatia FC Timisoara, din etapa a VI-a, ultima a grupei A a Ligii Europa, va fi condusa de o brigada de arbitri din Spania, avandu-l la centru Carlos Velasco Carballo.

Partida dintre echipa CFR Cluj si formatia olandeza PSV Eindhoven, din etapa a VI-a, ultima a grupei K a Ligii Europa, va fi condusa de o brigada de arbitri din Franta, avandu-l la centru pe Said Ennjimi.

Partida dintre echipa greaca Panathinaikos Atena si formatia Dinamo Bucuresti, din etapa a VI-a, ultima a grupei F a Ligii Europa, va fi condusa de o brigada de arbitri din Olanda, avandu-l la centru pe Kevin Blom.
 

Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT