Ultima sansa pentru Europa! Argaseala: "Tanase va juca cu Sheriff!"

Autor: Sport.ro
Marti 01 Decembrie 2009, 11:29
Ultima sansa pentru Europa! Argaseala: "Tanase va juca cu Sheriff!"

Cristi Tanase are sansa de a se revansa fata de fanii Stelei in meciul de Europa League, cu Sheriff Tiraspol, in direct la PRO TV, miercuri de la 20:00!

"Cristi Tanase nu a avut nicio problema dupa meciul cu Vaslui. Este apt pentru meciul cu Seriff Tiraspol. Medicul i-a facut un control dupa meci si s-a stabilit ca nu are absolut nicio problema" a spus presedintele Argaseala la plecarea spre Tiraspol.

Stelistii si-au luat adio de la primavara europeana, asa ca Stoichita Lippi nu este in pericol:

"Stoichita nu are de ce sa se ingrijoreze in cazul unei infrangeri. Sansele noastre de calificare erau si asa mici inainte de acest meci, prin urmare postul lui Mihai nu este pus in pericol, chiar daca vom fi infranti", a completat Valeriu Argaseala.

Argaseala a fost spectator la El Clasico dintre Barca si Real:

"Meciul a fost unic, fara exagerare. Este cel mai frumos eveniment al planetei, vezi jucatori de un miliard de euro. Am pus ochii pe toti jucatorii pentru Steaua, dar ca spectator", a glumit presedintele Stelei.

Fanii Stelei din Moldova vor putea intra la meci: "Nu a fost niciodata o problema. Situatia a fost in felul urmator: noi am spus ca nu cumparam bilete si nu ne asumam responsabilitatea pentru suporterii romani, asa prevede regulamentul ca trebuie sa scriem. Suporterii moldoveni ne-au transmis un mail prin care ne-au scris ca vor sa mearga la meci ca fani ai Stelei, am vorbit cu cei de la UEFA si a spus ca lucrurile sunt rezolvate si nu vor avea niciun fel de probleme. Deci, vor intra pe stadion. Ei nu aveau niciun fel de probleme ca vor intra pe stadion, ne-au asigurat cei de la UEFA", a spus Argaseala.


Valeriu Argaseala se asteapta la un meci dificil contra celor de la Serif. "In toate meciurile pe care le avem de disputat, indiferent de competitie, mergem la victorie. Trebuie sa luam in calcul ca si Serif isi va dori victoria si astfel va iesi un meci disputat. Speram ca cei de la Fenerbahce sa se ajute pe ei, pentru ca au nevoie sa castige, iar noi avem nevoie sa batem pentru binele nostru. In cazul in care Steaua nu va castiga meciul, Stoichita nu va avea niciun motiv de ingrijorare. Noi avem, in acest moment, sanse destul de mici de calificare", a adaugat Argaseala.

 

Numărul de cazuri de Covid-19 ar putea stagna, în opinia autorităților. Ce spune ministrul Sănătății
BRAT