Antrenorul anului vrea sa emigreze din Romania! De ce vrea Dan Petrescu sa plece

Autor: Sport.ro
Marti 01 Decembrie 2009, 16:15
Antrenorul anului vrea sa emigreze din Romania! De ce vrea Dan Petrescu sa plece

Visul frumos se poate termina la Unirea, cea mai mare surpriza din ultimii ani in Liga Campionilor. Tocmai Dan Petrescu, omul care a facut totul posibil la Urziceni, cel mai mic oras vazut in Liga, vrea sa plece din iarna.

Dan Petrescu e nervos pentru ca nimeni de la UEFA nu l-a eliminat pentru modul cum se agita pe marginea in terenului, dar in Liga I se simte vanat.

"Am fost eliminat "iar-din nou". In Champions League nu am fost niciodata eliminat, dar aici arbitrii vor sa devina celebri ca ma dau pe mine afara. Imi pare rau, dar ei nu o sa ajunga niciodata in Champions League.", a spus aseara Dan Petrescu, dupa Unirea 2-0 Gloria Bistrita.

"Bursucul" e gata sa-si faca bagajele si sa plece. Arbitrajul l-a innebunit si din cauza deciziilor tot mai anormale luate in ultima vreme a "centralilor", el vrea sa plece. De oferte sigur nu ar duce lipsa, italienii si scotienii fiind foarte interesati de Dan Petrescu.

"Sunt hotarat sa plec! In proportie de 90% decizia e luata.", a declarat Dan Petrescu, care motiveaza medical plecarea: "Pentru sanatatea mea, este mai bine sa plec"

 "I SE TRAGE DE LA SPORTUL"

Contactat de www.sport.ro, Ion Craciunescu stie de ce Dan Petrescu alege sa emigreze din iarna:

"A suferit multe socuri nefaste in Romania. De la Sportul i se trage... cand echipa construita de el a fost retrogradata nemeritat. Pierdem un profesionist suta la suta... ar fi o mare pierdere", ne-a spus Ion Craciunescu.

Soarta Sportului ar putea sa fie si a Unirii, asa simte si "Bursucul", care spune ca in retur echipa sa nu va mai avea nicio sansa. Culmea, asta spunea si in decembrie anul trecut despre returul magic in care a luat titlul.

"Aceasta echipa nu are nicio sansa in retur, asta daca nu cumva vor veni arbitri straini la toate meciurile. Daca nu vor veni, atunci nu prindem nici macar un loc de cupele europene"

"Singurul mod in care pot fi intors din drum este sa fim arbitrati corect, pentru ca asa simt ca nu avem nici o sansa." a declarat Dan Petrescu dupa meciul castigat in fata Gloriei Bistrita.

MM Stoica e perfect de acord cu Dan Petrescu: "Ne vom gandi foarte serios daca vom mai participa in campionat in retur", spune managerul Unirii, care ataca arbitrajul: "A fost eliminat foarte usor. Din pacate, foarte multi arbitri aleg sa iasa din anonimat trimitindu-l pe Dan Petrescu in tribuna. Cred ca o sa mai stam impreuna pe banca doar in Herastrau, cand mergem sa ne plimbam."

Aflat intr-o cursa infernala in Grupele Ligii, unde a strans 8 puncte in 5 meciuri si mai are nevoie de un egal ca sa prinda optimile, Dan Petrescu a reusit sparga si superstitia "echipei care joaca pe mai multe planuri"

Unirea a invins aseara cu 2-0 si e pe 4 in cel mai strans campionat din istorie, cu Timisoara, CFR, Steaua, Unirea si Vaslui la egalitate de puncte, 28, pe primul loc.

De ce crezi ca vrea Dan Petrescu sa plece? Cine domina arbitrajul in Romania? Comenteaza aici

Cine domina arbitrajul din Romania? (34993 voturi)
 
Steaua
19.19%
6716 voturi
 
Dinamo
19.31%
6757 voturi
 
CFR Cluj
39.32%
13758 voturi
 
Nu e o ordine speciala, si aici e "cine apuca!"
22.18%
7762 voturi
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Epidemia din China. Posibilitatea ca noul coronavirus să ajungă în România
BRAT