Primul roman care va intra in vestiarul lui Ancelotti la Real! Contra a refuzat o oferta URIASA pentru a ramane la Petrolul! Ce avantaj imens are in dubla cu Swansea:

Autor: Sport.ro
Luni 19 August 2013, 11:32

	Primul roman care va intra in vestiarul lui Ancelotti la Real! Contra a refuzat o oferta URIASA pentru a ramane la Petrolul! Ce avantaj imens are in dubla cu Swansea:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Cosmin Contra este unul dintre cei mai in voga antrenori din Liga 1. I-a adus lui Petrolul Cupa Romaniei in sezonul trecut iar acum prahovenii sunt la doua meciuri de grupele Europa League. Pentru a ajunge acolo, Petrolul trebuie sa treaca de galezii de la Swansea. Contra crede ca are un plus important inainte de meciul de joi care va fi in direct la Pro TV - a fost antrenat de Michael Laudrup la Getafe!

"Am un avantaj ca il stiu bine ca tehnician, el ma cunoaste doar ca fotbalist. Mizeaza pe posesie, presing avansat, pase scurte, multa miscare in teren. Se va juca deschis, vor fi multe ocazii, depinde cine o va baga mai repede in ate" spune Contra in Gazeta.

Antrenorul de la Petrolul va avea o oportunitate uriasa la finalul turului: "In iarna voi sta o saptamana la Real Madrid. Va fi o experienta fantastica. Ma ajuta Ancelotti, pe care l-am avut antrenor la Milan" dezvaluie antrenorul Petrolului. Contra a vorbit si despre o eventuala venire la nationala in 2014: "Depinde de Gica Popescu. Poate va continua cu Piturca, un om cu experienta la acest nivel. 'Nationala' are acum antrenor, dar daca mi se va face o oferta, nu voi refuza niciodata! Ma simt pregatit sa antrenez orice echipa, la orice nivel. Ma concentrez deocamdata pe obiectivele din acest sezon, vreau sa duc echipa in grupele Europa League. Va fi timp sa discutam (de o prelungire a contractului cu Petrolul, actuala intelegere expirand vara viitoare). Am avut si o oferta din Dubai, am refuzat-o, trebuie sa-mi duc la capat munca la Petrolul" mai spune Contra.

Joshua vs Ruiz: sambata, 00:45, PRO TV! Supergala BATALIA CONTINENTELOR incepe la 20:00 la PRO X!

6 milioane de români păcăliți de mirajul îmbogățirii, după Revoluție. Evoluția sistemului bancar după „Caritas" și „FNI"
BRAT