VIDEO Bourceanu, show la Timisoara! VEZI secretul pentru meciul cu Ajax! :)

Autor: Sport.ro
Luni 30 Noiembrie 2009, 17:15
Ogararu, inclus in lotul lui Ajax pentru meciul cu Timisoara!

Alex Bourceanu este in culmea fericirii dupa primul sau gol pentru Timisoara. "Gattuso" a povestit care a fost secretul sau la Medias si planul pentru a marca din nou.

"Sunt foarte fericit ca am marcat si ca am castigat si sa rezbunam rezultatul de anul trecut. Cu toate ca nu am jucat anul trecut, se simtea dorinta de revansa. Eu nu ma astept sa inscriu, dar se mai intampla. Sper sa mai dau un gol anul asta, daca nu e bine si atat. Imi doresc sa joc cat mai bine, iar asta inseamna sa recuperez cat mai multe mingi si sa pasez colegilor.

Dan Alexa e ca si mine, nu marcheaza des, a fost un moment fericit si pentru el. Ne dorim sa inscriem de multe ori, insa si postul si felul nostru de a juca ne impiedica.

Nu mi-am lasat parul mare din superstitie, nu a avut cine sa ma tunda. Cred ca m-a recunoscut lumea dupa numar. Astept sa vina cineva de la Galati sa ma tunda in cantonament, eu nu merg la frizer. Am masina, am incercat sa ma tund si singur, dar nu pot. Astept sa vina cineva. Nu are legatura cu faptul ca am marcat, s-a intamplat pur si simplu sa marchez.

Meciul cu Ajax e foarte greu, a batut echipe mari cu scoruri mari, este o echipa cu potential ofensiv foarte mare. Si un egal ar fi multumitor, cel putin pentru mine. Nu mai avem sanse in Europa League, iar sa fim egali cu Ajax e o performanta mare.

Cred ca o sa ma tund joi, ca pana atunci imi vin prietenii de la Galati.

Nu ne bucuram ca a batut Steaua pe Vaslui, un egal era mai bun pentru ca ar fi oprit cursa infernala a Vasluiului, dar si pe Steaua. Suntem pe primul loc, sper sa o tinem tot asa. Ideal ar fi sa fim campioni de toamna." a declarat Bourceanu, luni, dupa antrenamentul Timisoarei.

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT