"Nu e ghinion! Steaua e mai puternica decat Rosenborg!" Lotul lui Radoi valoreaza aproape DUBLU fata de al norvegienilor

"Nu e ghinion! Steaua e mai puternica decat Rosenborg!" Lotul lui Radoi valoreaza aproape DUBLU fata de al norvegienilor

Steaua - Rosenborg si Astra - AZ Alkmaar in Europa League

Radoi revine la Rosenborg, la 10 ani dupa ce isi dadea autogol iar Steaua rata calificarea in Champions League. Sorin Paraschiv, fostul coleg al lui Radoi din generatia UEFAntastica a Stelei crede insa ca echipa de acum a Stelei e mult mai valorasa si nu va avea probleme la calificare. 

Rosenborg a scazut mult dupa perioada in care se califica an de an in grupele Champions League. Lotul norvegienilor e cotat la 16 milioane de euro, in timp ce lotul lui Radoi e cotat la 28 de milioane de euro in acest moment. 

Cel mai valoros jucator al lui Rosenborg este Mike Jensen, 1,8 milioane de euro, in timp ce Varela si Chipciu sunt cotati la cate 4 milioane de euro. 

 

"Nu e ghinion, in 2005 am fost net superiori si acasa si in deplsare cu Rosenborg. Acolo s-a intamplat ce s-a intamplat. In ultimii ani avem palmares superior cu echipele nordice. Nu pot spune ca trece, dar nu e asa mare ghinion. Eu zic ca Steaua are prima sansa si sunt sanse mari de calificare. Daca Steaua va juca exact ce trebuie sa joace si ce a jucat in ultimii ani la meciurile de calificare. Steaua nu poate avea probleme cu astfel de echipe. Si cu Partizan se califica daca mentinea ritmul din prima repriza si nu existau acele greseli. Greselile facute de Papp la Belgrad nu se pot compara sub nicio forma cu cele facute de Radoi la Rosenborg.", a declarat Sorin Paraschiv la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies