Vlad Chiriches Florin Gardos Laurentiu Reghecampf Steaua Europa League

"Nu au adus jucatori de valoarea lui Chiriches si Gardos!" Reghecampf vorbeste despre problemele Stelei dupa socul cu Aalborg

Reghecampf stie de ce Steaua nu a reusit sa tina ritmul in Europa League si spera acum sa se califice cu ajutorul lui Rio Ave.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Noiembrie 2014, 18:27
Data actualizarii: Vineri 28 Noiembrie 2014, 18:30

Reghecampf vorbeste atat despre ghinionul din meciul cu Aalborg, dar si despre faptul ca Steaua nu a reusit sa transfere jucatori pe masura celor care au plecat:

"Cred ca ar trebui sa se faca o analiza la ceea ce se intampla la Steaua acum, nu trebui sa se faca comparatii. Au fost foarte multe ocazii cu Aalborg, imi pare si mie rau ca a pierdut Steaua aseara, m-am uitat si eu la meci… si acum se fac lucruri bune la Steaua, se lucreaza foarte bine, sunt rezultate foarte bune in campionat. Ei mai au sanse sa joace in primavara europeana!"

"Cu Aalborg a fost ghinionul ca a alunecat Papp. Ei nu au avut ocazii si au dat un gol norocos! Este un moment dificil daca nu se califica mai departe, mai ales dupa ratarea calificarii in grupele Ligii Europa. Cel mai important obiectiv este castigarea campionatului."

"An de an, Steaua vinde sau pierde jucatori. E normal ca atunci cand joci la nivelul lor, sa vina ofertele. Bineinteles, nu s-a reusit sa se aduca jucatori de aceeasi valoare. Chiriches sau Gardos au fost greu de inlocuit. Dar au venit Szukala, Varela, Papp, Luchin. La Steaua e altceva, este mult mai greu, insa satisfactiile sunt si ele mult mai mari! Nu trebuie sa evidentiem numai lucrurile negative de la meci, doar ca nu s-a marcat… In Portugalia s-a egalat in minutul trei de prelungiri. Asa e viata!", a declarat Reghecampf la LookTV.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies