Steaua Aalborg Europa League Europa League

Danezii nu se vad calificati dupa victoria cu Steaua: "Rio Ave ne-a pus mari probleme in tur". Ce spune antrenorul lui Aalborg

Steaua a pierdut meciul disputat, aseara, la Aalborg, scor 1-2, iar acum tremura pentru calificarea in primavara europeana. Echipa lui Costel Galca nu va mai depinde doar de ea, ci si de rezultatul meciului Rio Ave - Aalborg.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Noiembrie 2014, 15:35
Data actualizarii: Vineri 28 Noiembrie 2014, 16:06

Aalborg, echipa invinsa pe National Arena cu 6-0 de Steaua, a reusit sa rastoarne soarta calificarii dupa victoria obtinuta aseara, iar acum depinde doar de rezultatul pe care il va scoate in meciul cu Rio Ave.

Echipa lui Kent Nielsen a reusit sa-i ia fata Stelei si se poate califica daca va invinge ultima clasata a grupei de Europa League - Rio Ave.

Chiar daca par in acest moment favoriti la calificare, danezii nu se avanta in declaratii. Antrenorul lui Aalborg, Kent Nielsen, a vorbit dupa meciul castigat impotriva Stelei, acesta spunand ca jucatorii sai trebuie sa fie pragmatici.

"Cred ca suntem obligati sa castigam in Portugalia. Dinamo Kiev este deja calificata si nu stiu la ce intensitate va juca in Romania, astfel ca depindem doar de noi.

Rio Ave este insa o echipa buna. A condus Steaua cu 2-1 pana la ultima faza a meciului, iar asta arata ca nu vom avea un meci usor. Nu cred ca ar trbeui sa fim dezamagiti daca ratam calificarea. Nu simtim ca am fi supsriori. Rio Ave ne-a pus mari probleme la Aalborg, dar daca vom juca bine cred ca ne putem indeplini obiectivul", a spus Kent Nielsen, citat de politiken.dk

Ultima etapa a grupelor Europa League se va disputa pe 11 decembrie.

Clasamentul Grupei J in acest moment
1. Dinamo Kiev 12p
2. Aalborg 9p
3. Steaua 7p
4. Rio Ave 1p

Modifică setările cookies