Danciulescu: "Va fi greu ca Dinamo sa bata la Atena!"

Autor: Sport.ro
Marti 15 Decembrie 2009, 17:32
Danciulescu: "Va fi greu ca Dinamo sa bata la Atena!"

Fostul dinamovist Danciulescu va fi cel mai mare suporter al "cainilor" la meciul cu Panathinaikos, miercuri, de la ora 20.00, in direct la ProTV si pe www.sport.ro.

Golgeterul lui Hercules Alicante crede ca le va fi foarte greu fostilor sai colegi sa se califice in primavara europeana. "Urmaresc Dinamo pe net, mai vorbesc cu baietii.. Ii voi urmari la Atena. Sanse sunt sa bata, dar usor nu va fi. Stim cu totii ce atmosfera fac ei acolo. Sunt convins ca Panathinaikos isi va lua toate masurile ca sa nu aibe probleme." a declarat Danciulescu la Sport.ro

Din Spania, Danciu-gol observa degringolada de la Dinamo. "Schimbarile dese de antrenor nu au facut bine echipei. Cred ca fiecare are o parte de vina, si jucatorii si actionarii. Jucatorii pot sa termine sezonul cu fruntea sus daca vor castiga la Atena. Actionarii trebuie sa faca o analiza serioasa in iarna si sa gaseasca cea mai buna solutie pentru retur.


Nu stiu daca e bine sa se schimbe antrenorul. Important este ca antrenorul numit sa fie lasat sa isi faca treaba. Eu sper ca se vor rezolva toate probleme de la nivel de conducere in aceasta iarna." a mai spus Danciulescu.

Procurorul general nu crede că este posibil să i se interzică Sorinei să plece din țară
BRAT