Borcea il ataca pe Zicu: "Trei ani i-am dat bani si nu a jucat nimic!'

Autor: Sport.ro
Marti 15 Decembrie 2009, 17:04
Borcea il ataca pe Zicu: "Trei ani i-am dat bani si nu a jucat nimic!'

Dupa ce Ianis Zicu a depus memoriu pentru a deveni jucator liber de contract, Cristi Borcea a reactionat dur la adresa fotbalistului in Prosport.

â–ºBadea: "Zicu a facut un gest necugetat"

"Nu pot sa cred ca Zicu si-a depus actele sa devina liber de contract! Dinamo il plateste de trei ani, nu pot sa cred ca a facut asta! Trei ani i-am dat bani, iar el nu a jucat nimic. Ba probleme cu mama, ba cu tata, ba cu sotia. Noi am fost alaturi de el mereu si nu pot sa cred ca el a putut sa faca asta."

"Sa nu uite ca eu sunt specialist in documente, o sa-i demonstrez ca si-a premit toti banii din contract", a declarat Borcea pentru ProSport.

"Fotbalistii trebuie sa inteleaga ca nu mai este fotbalul de altadata ca sa aiba oferte si sa se transfere. Nimeni, niciun jucator nu are oferte, de aceea ei sa faca un joc bun pentru ca va veni multa lume sa-i vada, sa evolueze bine, sa castige si poate vor avea oferte".

"Vor sa fie premiati ca sunt pe locul 8? Dinamo isi va pune jucatorii pe lista de transferari, dar veti vedea ca nu se va interesa nimeni de ei", a mai spus Cristi Borcea. 


BADEA: "ZICU A FACUT UN GEST NEJUSTIFICAT"
"Ianis m-a sunat duminica dupa meciul cu Vaslui. A fost un gest precipitat cu atat mai mult cat nu este justificat. Urma sa ne vedem si sa vorbim de decizia lui de a se retrage. Trebuie sa vorbesc cu el sa inteleg ce l-a determinat sa isi depuna documentele.

Cu Mitea a fost altfel. El a vrut sa isi caute o alta echipa si decizia clubului de a-l lasa sa plece. Contractul lui a fost reziliat cu o plata a drepturilor salariale suportate de club.

Numarul de suporteri la Dinamo a fost foarte redus.

Indiferent de rezultatul de maine seara de la Atena la Dinamo trebuie sa ne gandim la un nou program pentru a face performanta. Atitudinea suporterilor nu trebuie trecuta cu vedere. Nu putem sa justificam rezutltatele de acasa prin ghinion. Au fost si greseli, dar am avut timp 90 de minute sa nu pierdem meciurile din cauza unei erori de arbitraj", a spus presedintele lui Dinamo, Nicolae Badea.

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Deputații dezbat și votează astăzi proiectul legii pensiilor
BRAT