Europa League

Momente ireale povestite de Petrescu in meciul CFR-ului! "Mkhitaryan a venit la mine si mi-a zis asta! Toti au recunsocut" Ce spune de calificarea in primavara Europa League

Petrescu are in continuare incredere in sansele CFR-ului de a se califica in primavara europeana!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Noiembrie 2020, 00:29
Data actualizarii: Vineri 27 Noiembrie 2020, 00:39

CFR-ul trebuie sa castige ambele jocuri ramase pentru a merge in saisprezecimile Europa League.

Petrescu e trist dupa 0-2 cu Roma: "Ne-am dat un gol singuri, iar unul l-a dat arbitrul!"

Super Dan spune ca pana si jucatorii Romeni au recunoscut ca n-a fost penalty.

Cele mai importante declaratii date de Petrescu dupa CFR 0-2 AS Roma:

"Diferenta de valoare s-a vazut, au calitate cei de la Roma. Ne-am batut singuri. Primul gol ni l-am dat noi, al doilea l-a dat arbitrul. Daca si ala e penalty... Mi-au zis si jucatorii Romeni ca n-a fost, Jesus a venit la banca si a spus. Si Mkhitaryan a venit si a zis: "Mister, eu n-am cerut. A dat arbitrul".

As fi vrut sa mai am jucatori, asta e realitatea, dar pe banca erau numai copii. Imi pare rau ca ne-am dat gol singuri, de asta imi pare rau. Nu au cerut penalty jucatorii de la Roma, n-ati vazut? Pe baietii mei nu i-am vazut niciodata asa suparati. S-au dus toti la arbitru, imi era frica de vreun rosu.

Young Boys a castigat, dar nu prea a avut ocazii cu TSKA. Vom avea un meci foarte greu cu TSKA, nu mai au nimic de pierdut. De la vara trebuie gandita bine o strategie. Vedem daca a fost finalul unui ciclu. S-au luat 3 campionate, s-a jucat de doua ori in Europa League, s-au facut lucruri mari. E o perioada grea acum, dar accidentarile si pandemia ne-au terminat. Avem sanse de calificare. Trebuie sa batem in ultimele doua meciuri!"

CITESTE SI

Modifică setările cookies