Europa League

Ce a declarat Sigurjonsson după eșecul CFR-ului, 0-4 cu Steaua Roșie Belgrad 

CFR Cluj a fost umilită de Steaua Roșie Belgrad.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 18 August 2021, 08:39
Data actualizarii: Miercuri 18 August 2021, 08:42

Campioana Serbiei a reușit să o învingă pe Campioana României cu 4-0, în turul playoffului Europa League, și cel mai probabil va juca în Conference League, în următorul sezon.

CFR nu a reușit să îi țină piept unei echipe ce reușit să domine fizic tot meciul. Totuși, o mică speranță există în capul fotbaliștilor. Islandezul Runar Mar Sigurjonsson crede că echipa are încă șanse de calificare în Conference League.

  • Încă un jucător crede că CFR se poate califica

”Tot ce au avut ei au reușit să transforme în gol. Au profitat de greșelile noastre. Ar putea fi multe motive, trebuie să jucăm individual mai bine, să luam decizii mai bune. Mai avem un meci în care trebuie să ne jucăm șansa.

Va fi un meci foarte dificil, dar noi suntem foarte buni acasă. Trebuie să fim încrezători, să marcăm cât mai repede și vom vedea ce va ieși. Noi am pus presiune pe ei, ei au jucat mingi lungi. 

De obicei este un dezastru când pierzi cu 4-0, indiferent de rezultat. Vom încerca să răsturnăm în favoarea noastră această dublă. Trebuie să jucăm mai simplu, trebuie să luptăm. E o presiune mare. E clar că nu am jucat bine”, a spus Runar Mar Sigurjonsson, după meciul cu Steaua Roșie Belgrad.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies