Imaginile care au ramas in istoria fotbalului! Nu poti sa nu te bucuri cand te uiti la echipa aceasta! Peste 50.000 de suporteri la un meci din liga a treia!

Imaginile care au ramas in istoria fotbalului! Nu poti sa nu te bucuri cand te uiti la echipa aceasta! Peste 50.000 de suporteri la un meci din liga a treia!

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, azi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Imediat dupa Campionatul Mondial din 1990, Diego Maradona era depistat pozitiv pentru consum de cocaina, iar echipa lui Napoli incepea sa decada. Rand pe rand, jucatori precum Zola, Fonseca sau Carenca plecau de la echipa.

In 2000, echipa retrograda in Serie B, insa lucrurile nu s-au oprit aici. Cel mai greu moment dupa plecarea lui Maradona a avut loc in 2004, cand s-a declarat falimentul. Imediat, clubul a cazut in Serie C. Insa chiar si atunci, suporterii nu s-au oprit din sustinere. Stadionul se umplea la fiecare meci, iar 50.000 de oameni cantau de fiecare data pentru echipa.

Salvarea s-a numit Aurelio De Laurentiis. Producator de film, el a investit masiv in echipa, iar in doar trei ani Napoli era din nou in Serie A. Atat de bine i-a mers echipei sub conducerea lui De Laurentis, incat in 2013 s-a plasat pe locul 15 in clasamentul Deloitte al celor mai bogate formatii din lume, cu un profit de 148 de milioane de euro. Revenirea lui Napoli in elita fotbalului a fost un parcurs lung, insa intoarcerea unui scor in 90 de minute e o chestiune de forma si determinare.

Un alt moment celebru a fost in 2011, cand aproape 10.000 de suporteri au facut deplasarea la Roma. Imaginile cu fanii cantand in gara din Roma sunt emotionante.

In aceasta seara, suporterii lui Napoli isi vor face din nou datoria. Meciul cu Porto, din Europa League, este in direct la Sport.ro la ora 22.

Citeste si:SSC Napoli
VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis și președintele Poloniei participă la exercițiul NATO ”Justice Sword 21”
BRAT
Modifică setările cookies