"Europa League ar fi un trofeu fantastic! Inseamna mult mai mult decat locul 4 in Premier League!" Propunerea revolutionara a lui van Gaal pentru Champions League

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Martie 2016, 19:47
Data actualizarii: Vineri 04 Martie 2016, 19:49

LIVERPOOL - MANCHESTER UNITED, JOI, 22:00 IN DIRECT LA PROTV

Daca ideile lui van Gaal ar intra imediat in vigoare, Manchester United nu ar prinde Europa la anul.

Van Gaal nu este de acord cu ideea infiintarii unei SuperLigi in Europa, unde ar avea acces numai cluburile de top. Acesta mai spune ca Liga Campionilor ar trebui sa devina o astfel de SuperLiga, iar in competitie sa aiba acces doar campioanele.

"Toata lumea stie ca niciodata in cariera nu am fost pentru competitii de genul SuperLiga. Sportul inseamna sa fii cel mai bun. Champions League ar trebui sa fie numai intre campioane. Spun asta de 20 de ani si o spun si astazi"

"Este o gandire comerciala. Cand gandesti comercial, normal ca ai dreptate, dar sportul e despre victorie, nu despre locul 2 sau 3"

"Inca ne gandim sa castigam titlul si Europa League. Man. United nu a luat niciodata cest trofeu si ar fi fantastic pentru fani. Un trofeu e mereu ceva mai bun decat locul 4"

"Dar ne gandim la Champions League, motiv pentru care Europa League si locul 4 sunt obiective importante", a declarat van Gaal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!