Ilie FANTEZIE: "Ian Wright fugea dupa mine sa facem schimb de tricouri"

Autor: Sport.ro
Marti 14 Septembrie 2010, 16:25

	Ilie FANTEZIE: "Ian Wright fugea dupa mine sa facem schimb de tricouri"

Liverpool - Steaua e LIVE VIDEO pe PRO TV si  www.sport.ro, joi, 22.00! Ilie: "Daca nu vom mai avea sanse la titlu, imi voi da demisia!"

Ilie Dumitrescu este trist dupa esecul Stelei din meciul cu Urziceni, insa spera sa vada o echipa schimbata in meciul cu Liverpool.

“Sunt foarte optimist, chiar daca am suferit mult dupa acest meci. Nu vreau sa fac o tragedie. Cred in viitorul acestei echipe si sunt multumit de transferurile care au fost facute. Rezultatele vor demonstra ca nu s-a gresit cu aceste transferuri”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Ian Wright fugea dupa dupa mine sa facem schimb de tricouri. Asta nu inseamna ca nu era jucator de fotbal. Valorile trebuiesc respectate, iar la Bucuresti, Steaua a adus in grupele Champions League cele mai bune echipe. Nu o sa merg pe Anfield sa stau sa astept, un joc in care sa inchidem adversarul. O sa incercam sa subordonam adversarul cand avem mingea. Indiferent ce se va intampla, obiectivul meu este clar: vream sa castigam campionatul si Cupa Romania. Speram ca la Liverpool sa obtinem un rezultat bun. Liverpool este pentru mine unul dintre cele mai frumoase cluburi”

Reactia fanilor l-a intristat pe antrenorul Stelei. Ilie Dumitrescu spune ca isi doreste ca suporterii sa fie alaturi de echipa.
“Ii respect pe fani. Nimeni nu a fost fericit dupa meciul cu Unirea Urziceni. Nici Milan nu a fost o echipa constanta. Se mai intampla si astfel de accidente”

“Eu am un obiectiv clar. Nu merg la Liverpool cu ideea de a scoate ceva pentru a avea un moral bun cu Astra. Nu va fi nicio tragedie daca pierdem la Liverpool. Noi trebuie sa castigam campionatul si Cupa Romaniei. Este un joc important pentru fotbalul romanesc, dar nu o sa fac nicio tragedie daca pierdem”, a spus Ilie Dumitrescu in conferinta de presa dinaintea meciului cu Liverpool.

Liverpool - Steaua e LIVE VIDEO pe PRO TV si  www.sport.ro, joi, 22.00!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
PE cere evaluarea impactului măsurilor anti-Covid asupra drepturilor și libertăților cetățenilor UE
BRAT

Modifică setările cookies