DEZASTRU pentru romanii de la Sparta Praga! Cu Stanciu capitan, Nita si Chipciu pe teren, Sparta este la un pas de eliminare din Europa League | VIDEO

DEZASTRU pentru romanii de la Sparta Praga! Cu Stanciu capitan, Nita si Chipciu pe teren, Sparta este la un pas de eliminare din Europa League | VIDEO

Sparta Praga a fost invinsa clar in primul meci din turul 2 preliminar al Europa League.

Echipa romanilor din Cehia a suferit o infrangere teribila in Serbia, Sparta Praga fiind invinsa cu 2-0 de Spartak Subotica. Nicolae Stanciu a fost din nou capitanul Spartei Praga, in timp ce Florin Nita si Alex Chipciu au fost integralisti, Bogdan Vatajelu nefiind convocat.

Spartak Subotica, echipa care a terminat pe locul 4 sezonul trecut, a deschis rapid scorul prin Calasan inca din minutul 8 cu un sut din careu. Dupa pauza a venit golul de 2-0 al lui Duricin. Nita nu a avut ce face la niciuna dintre reusite.

Sparta Praga a incheiat partida cu mai multe suturi la poarta si pe poarta si cu de doua ori mai multe cornere. In ciuda ofensivei totale, Sparta nu a reusit sa inscrie un gol care ar fi contact enorm in dubla mansa si acum este nevoita sa castige la scor pentru a intoarce soarta calificarii.

 VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT