Moment incredibil pentru Chipciu la debutul la Sparta! A cazut in careu, arbitrul a apelat la VAR! Ce s-a intamplat dupa

Moment incredibil pentru Chipciu la debutul la Sparta! A cazut in careu, arbitrul a apelat la VAR! Ce s-a intamplat dupa

Sparta Praga a castigat fara mari emotii meciul din prima etapa a sezonului din Cehia, 2-0 cu Opava.

FINAL DE MECI! 2-0 PENTRU SPARTA PRAGA

Update: Tetteh, intrat dupa pauza, inscrie golul de 2-0 pentru Sparta cu un sut deviat in minutul 84.

Update: Stanciu trece putin pe langa gol in minutul 74 cu un sut formidabil in diagonala, mingea lovind transversala!

Update: Kanga deschide scorul pentru Sparta in minutul 72 cu un sut de la peste 25 de metri, portarul celor de la Opava avand si el o vina la gol.

Update: Cea mai controversata faza a meciului a avut loc in minutul 57. Alex Chipciu primeste mingea in careu, trece de un adversar si apoi cade in careu! Reluarile arata ca fostul jucator de la Anderlecht si Steaua a fost calcat de adversar. Arbitrul a oprit jocul si a apelat la VAR, mergand sa vada reluarea pe ecran. Surprinzator, centralul a decis ca nu a fost penalty si jocul a fost reluat cu o repunere de la margine!


A inceput campionatul din Cehia iar formatia cu cei mai multi romani, Sparta Praga, debuteaza contra celor de la Opava. Fostii stelisti, Florin Nita, Alex Chipciu si Nicolae Stanciu, au fost toti titulari in partida cu formatia nou-promovata, insa Bogdan Vatajelu nu s-a aflat in lot.

Daca in pregatiri a avut numarul 21, Alex Chipciu a preluat odata cu startul sezonului numarul 18 si a fost folosit pe o pozitie neasteptata - fundas dreapta! Cu toate astea, Chipciu a avut 2 oportunitati excelente de a marca in prima repriza.

Decarul celor de la Sparta Praga, Nicolae Stanciu, a primit banderola de capitan in premiera.

 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies