De la "Du-te, Dica, du-te", la "Du-te, Dica, acasa!" Motivul pentru care secundul Stelei n-a facut deplasarea la Kiev:

De la "Du-te, Dica, du-te", la "Du-te, Dica, acasa!" Motivul pentru care secundul Stelei n-a facut deplasarea la Kiev:

Nicolae Dica, eroul ultimei victorii obtinute de Steaua in grupele Champions League, nu a fost luat in avionul de Kiev. Costel Galca a primit crititici dure pentru aceasta decizie.

Nicolae Dica nu a facut parte din staff-ul Stelei la Kiev, chiar daca numele sau este strans legat de performanta pe care Steaua o reusea in urma cu opt ani in grupele Ligii Campionilor.

De la "Du-te, Dica, du-te" s-a ajuns la "Du-te, Dica, acasa" printr-o decizie controversata luata de Costel Galca cu o zi inainte de meci.

Dica a fost lasat la Bucuresti pentru a se ocupa de jucatorii accidentati, iar Sorin Paraschiv a dezvaluit ca decizia nu i-a picat deloc bine fostului numar 10 al Stelei.

"Am vorbit cu el la telefon miercuri seara, l-am intrebat ce face si mi-a zis ca e acasa. Zic, cum acasa? Nu esti la Kiev? Era si el surprins ca fix la meciul asta n-a fost luat. De la refrenul ala "Du-te, Dica, du-te, Dica!" s-a ajuns la "Du-te, Dica, acasa!""

"Din ce stiu eu, de jucatorii aflati in recuperare se ocupa un preparator fizic, nu un secund. Cel putin asa era pe vremea mea, cand acasa raminea Horea Codorean, nu un antrenor secund. Apoi, stau si ma intreb, daca tu, Galca, il ai secund pe Dica, oare in timpul meciului n-ai si tu nevoie sa te mai sfatuiesti cu el, cand intorci capul pe banca sa ai cu cine sa vorbesti, sa schimbi o parere? Repet, aceasta decizie de a-l lasa acasa pe Dica e mai mult decat surprinzatoare", a spus Paraschiv la DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 22 ianuarie. 2.699 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies